Coach Tilburg

Heb jij weleens problemen met het vinden van belangrijke documenten? Zit jij soms met je handen in het haar, vanwege een onopgeruimd kantoor? Of puilt jouw mailbox uit van de onbehandelde mailtjes? Dan kan ik jou helpen. Ik ben een coach gesitueerd in Tilburg en heb veel ervaring in hulpverlening. Daarom kan ik jou uitstekend helpen bij dit soort problemen.

Opgeruimd kantoor met behulp van mij als coach in Tilburg


Sinds het begin van de corona crisis is het steeds gewoner geworden om thuis te werken. Dit kan jou uiteraard veel tijd en geld schelen. Je hoeft immers niet meer te reizen en je kunt makkelijk en snel beginnen met je werk. Echter zijn er ook nadelen aan thuiswerken. Zo zijn veel mensen het niet gewend om thuis te werken en hebben ze geen vaste plekken voor bepaalde documenten. Ook is het vaak lastig om overzicht te houden als je alleen in je kantoor zit. Natuurlijk wil jij in controle zijn en professioneel overkomen op jouw klanten. En natuurlijk wil jij ook dat je zelf weet wat er allemaal moet gebeuren. Dit kan allemaal erg overweldigend zijn en daarom is het fijn om professionele hulp te krijgen bij het opruimen.

Samen

Dit gaan wij samen oplossen. Ik ben als coach in Tilburg gespecialiseerd in het verhelpen van dit soort klachten. Wij zullen samen spullen opruimen en dit op goede plekken opbergen. Hierdoor zal een groot deel van de stress en de chaos al verholpen worden. Dit doen we desgewenst zowel fysiek als digitaal. Fysiek houdt dit onder andere in dat we documenten bij elkaar rapen en deze in overzichtelijke mappen stoppen. Digitaal houdt in dat we eens grondig kijken naar jouw mailbox. Zit er allerlei onnodige spam tussen, of kun jij deze mailtjes op een efficiëntere manier afhandelen? Verder zullen we samen kijken naar de administratie. Zijn er dingen die efficiënter kunnen? Is deze stap echt nodig? En als laatste gaan we samen je tijd indelen. Niets is vervelender dan er helemaal klaar voor zitten en dan niet te weten waar te beginnen.

Jij kan dit!

Het kan soms heel lastig zijn om de moed erin te houden. Alle chaos, drukte en stress kan dan echt teveel worden, met soms erg vervelende gevolgen van dien. Maar met een beetje hulp kan iedereen het! Mocht je in de buurt van Tilburg wonen, dan kan ik dat beetje hulp voor jou zijn. Bekijk de mogelijkheden en pakketten en neem vrijblijvend contact met me op. Bellen of liever een berichtje, het kan allebei op: 06-28951214. Ook ben ik bereikbaar op: suzanne@choose2organize.nl