Over Choose 2 Organize

De drijvende kracht achter Choose 2 Organize is Suzanne de Kadt (1979).

Suzanne heeft de HBO opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening op Hogeschool Zuyd in Maastricht gevolgd. In 2001 haalde ze daar haar diploma. Daarna is ze naar Brabant verhuisd. Ze heeft ruim 17 jaar in de hulpverlening gewerkt: als groeps- en maatschappelijk-werker bij complexe doelgroepen. (kinderen met LVB problematiek, jeugdige zedendelinquenten, jong-volwassenen die binnen de hulpverlening tussen wal en schip vallen). Het specialisme van Suzanne is werken met mensen met Autisme Spectrum Stoornis.

Door haar ervaring in de hulpverlening en dus het werken met mensen, heeft Suzanne goede gesprekstechnieken ontwikkeld. Ze maakt makkelijk en goed verbinding met mensen. Ze sluit bij mensen aan om snel de daadwerkelijke vraag naar de oppervlakte te halen en door haar geduld kan zij het tempo van haar klanten volgen.

In 2017 ontstond het idee voor een nieuwe uitdaging: een eigen bedrijf in organizing. Met organizing verenigt Suzanne haar twee grootste passies: de liefde voor mensen en de liefde voor ordenen /structureren. Zij heeft de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding Organizer Zakelijke Markt gevolgd bij de Huishoudcoach.

Iedereen met een vraag op het gebied van organizing is welkom bij Suzanne. Daarbij legt Suzanne zich toe op de complexe organizing vraagstukken: begeleiding van mensen met Autisme Spectrum Stoornis met een organizingsvraag en begeleiding van mensen met verzamelstoornis. Gezien haar ervaring in de hulpverlening kan zij naadloos aansluiten bij de eventuele netwerken die al om deze personen bestaan.

Suzanne staat geregistreerd in het SKJ Kwaliteitsregister onder nummer: 110013991

AGB-code Choose 2 Organize: 98105751

Suzanne is aspirant-lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)