Werkwijze

Heb je behoefte aan mijn diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik kom voor een gratis Kadt-uit-de-boom-kijk-gesprek van een uur naar jou toe.

Tijdens dat uur praten we over de dingen waar je tegen aan loopt. We lopen een rondje door je huis om te kijken waar de problemen het grootst zijn. En jij mag rustig de Kadt uit de boom kijken. Ga bij jezelf na of je je bij mij op je gemak voelt en of je samen met me aan de slag wil.

Als dat zo is maken we een vervolgafspraak. Die duurt meestal drie uur. Maar natuurlijk kan het ook korter duren als dat te lang is voor je. Twee uur is wel het minimum aan tijd. Want we willen natuurlijk wel iets bereiken in de tijd dat ik bij je ben.  In die twee tot drie uur gaan we samen aan de slag op de plekken die het meeste energie van jou vreten. Als er behoefte is, maken we nog een vervolgafspraak.

Als je geen behoefte meer hebt aan een volgende afspraak, dan neem ik na een maand nog even contact met je op om te vragen hoe het gaat en of je nog behoefte hebt aan wat tips en trucs.

Wat kost dat?

Kickstart

Kadt-uit-de-boom-kijk gesprek van 1 uur en 3 uur samen aan de slag zodat jij een goede kickstart krijgt om lekker zelf door te pakken.

kosten: € 160,-

en eventueel reiskosten boven 30 km vanaf Tilburg à €0,19 per km

Gas Geven

Kadt-uit-de-boom-kijk gesprek van 1 uur en 6 uur om samen aan de slag te gaan. In die afspraken zouden we al aardig wat meters kunnen maken.

kosten: €315,-

en eventueel reiskosten boven 30 km vanaf Tilburg à €0,19 per km

Doorpakken maarrrr!

Kadt-uit-de-boom-kijk-gesprek van 1 uur en 12 uur om samen aan de slag te gaan. Nu kunnen we echt bergen werk verzetten.

Kosten: €625,-

en eventueel reiskosten boven 30 km vanaf Tilburg à €0,19 per km

Betaal je liever per uur:

De kosten voor Organizing thuis zijn €55,- per uur

De kosten voor Organizing voor een bedrijf zijn €65,- per uur

Inbegrepen zijn:

  • Reiskosten tot 30km vanaf Tilburg-Reeshof (daarboven wordt €0,19 per km gerekend)
  • Kleine organizing-benodigdheden
  • Na een maand een telefonisch gesprek om nog wat tips en trucs door te nemen zodat je kunt vasthouden wat je bereikt hebt of zelfstandig verder kunt werken.

WMO PGB en ZIN

Er kan ook zorg geleverd worden vanuit WMO-PGB en, in enkele gemeenten, WMO-Zorg In Natura (ZIN).

Choose 2 Organize is gecontracteerd aanbieder voor ambulante ondersteuning in Gemeente Breda. Verder is Choose 2 Organize onderaannemer bij Stichting Inzet voor Zorg. Via deze weg kan er in de regio’s Breda en Dongemond ook WMO-ZIN geleverd worden.

Ook zorg vanuit WMO-PGB is mogelijk. Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met Choose 2 Organize