Opruimcoach

Wat is het toch ongelooflijk vervelend als je weer eens iets niet kan vinden. Je wist toch echt zeker dat je het hier ergens had opgeruimd. Je kunt je zelfs nog herinneren dat je dacht: dit is echt een goede plek hiervoor. Maar als het er dan op aan komt, dan zul je altijd zien dat het dan niet te vinden is. Of het nou een map is met verschillende belangrijke documenten, of een urgent mailtje waar je op wilde reageren. Als dit jou een beetje bekend voorkomt, dan kan ik jou helpen. Ik ben opruimcoach en help jou graag om orde te scheppen in de chaos.

Rust in je werk

Al die stress en paniek die wordt veroorzaakt door een ongeordend kantoor is niet goed voor je. Jij raakt hier zelf geïrriteerd en moe van, maar ook voor je bedrijf is dit zeer onpraktisch. Jij wilt toch goed voorbereid je gesprekken ingaan? Jij wilt toch dat klanten jou altijd kunnen bereiken en vervolgens snel en professioneel antwoord krijgen? En ook niet onbelangrijk: jij wilt toch ook plezier en voldoening uit jouw werk halen? Dit begint allemaal bij een opgeruimd kantoor. Ik ben als opruimcoach jouw steun en toeverlaat als het gaat om orde en rust in jouw kantoor.

Samen opruimen met behulp van mij als opruimcoach

Deze orde en rust gaan wij bereiken door samen te werken. Ik zal jou tips geven om jouw werkplek opgeruimd en geordend te houden en vervolgens gaan wij samen kijken naar jouw huidige werkplek. Zo zullen wij er samen langzamerhand voor zorgen dat jouw kantoor niet alleen efficiënter wordt, maar ook prettiger wordt om in te werken. De dagen waarin je je spullen niet kan vinden zijn voorbij en of je nu een klant moet terugbellen of allerlei mails moet afhandelen, jij hebt alles wat je daarvoor nodig hebt binnen handbereik.

Plezier in je werk

Het is heel belangrijk om hart te hebben voor je werk. Hoe ga je anders een succesvol bedrijf runnen? En is het niet ook prettig dat je straks dan steeds meer tijd hebt om het werk te doen waar je ondernemer voor bent geworden? Dus of je nu de grootste sloddervos bent of je het idee hebt, dat je al redelijk geordend bent, een opruimcoach kan hoe dan ook geen kwaad. Mocht je zoeken naar een ervaren coach in Tilburg, laat het me dan gerust weten. Ik kijk ernaar uit om samen met jou je werkplezier te verhogen!