Opruimen professionele hulp

Bij sommige mensen kan het woord “opruimen” de rillingen langs hun rug laten lopen. Andere mensen denken dan aan Marie Kondo en de horrorverhalen, dat je alles maar weg moet gooien. Hoewel dit een prima manier is hoeft dit zeker niet. Ik kan jou een ander soort professionele hulp bieden bij het opruimen. Of je nu zzp’er bent of je mensen voor je hebt werken, een opgeruimd kantoor doet wonderen. En dit kunnen wij gemakkelijk bereiken zonder dat we alles weggooien. En het mooiste is dat we dit samen doen.

Fijn werken is fijn voelen

Ik vind het erg belangrijk om samen op te ruimen. Hoewel ik zeker weet dat ik jou zal kunnen helpen, is het niet zo dat er één manier is om dit te doen. Doordat we samen kijken naar jouw specifieke situatie en wensen, kunnen we ervoor zorgen dat jouw kantoor er eentje is om over naar huis te schrijven. Of het voor jou is, of voor je medewerkers, je wenst iedereen een fijne werksfeer en omgeving toe. Door mijn professionele hulp zal het opruimen en ordenen een makkie worden. Zo zullen we naar verschillende aspecten van je werk kijken. Krijg je veel belletjes? Dan gaan we ervoor zorgen dat jij altijd bereikbaar bent en dat jij altijd tijd hebt om op te nemen. Krijg je veel mailtjes? We zullen samen kijken hoe we sneller en beter op mailtjes kunnen antwoorden en hoe we ophopingen kunnen voorkomen. Is tijdsplanning een heikel punt voor jou? Dan gaan we een duidelijke agenda opzetten, waarin je precies kan bijhouden wanneer je wat wil gaan doen. Omdat we al deze stappen samen zetten, zal het opruimen onder leiding van mijn professionele hulp altijd aan jouw wensen voldoen. 

In controle dankzij opruimen met behulp van professionele hulp

Als ondernemer is het belangrijk om in controle te zijn. Je wilt immers niet amateuristisch overkomen op je klanten, leveranciers of eventuele collega’s. Sterker nog, je wilt een succesvol bedrijf runnen en daarbij hoort een goed imago. Een goed imago begint bij een goed team en een goed team begint bij fijne en efficiënt werkplaatsen. En met die cruciale stap kan ik jou helpen. Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf een succes wordt en dat je droom uit kan komen? Dan kun je mijn professionele hulp als opruimcoach goed gebruiken om die opgeruimde werkplaatsen te creëren. Neem gerust contact met me op. Je kunt me bellen of een berichtje sturen op: 06-28951214. Verder kun je me ook altijd mailen op: suzanne@choose2organize.nl.