Samen je tijd indelen.

Waarschijnlijk heb je het gevoel dat je helemaal geen tijd hebt voor time management. Je hoofd zit vol met afspraken en dingen die je moet en wil doen. Je lijkt overal maar half de tijd voor te hebben. Als je rustig op de bank wil gaan zitten, spoken alle taken en to do lijstjes door je hoofd.

Gun jezelf die drie à vier uur de tijd met mij om eens rustig alles op een rijtje te zetten. Het is een investering die je dubbel en dwars terug verdient.

Samen gaan we kijken naar alle taken die je hebt. We zetten een weekplanning op waardoor duidelijk wordt wanneer je wat gaat doen. Dit zorgt voor rust en overzicht. Ook gaan we tijd inplannen voor rust. Heel belangrijk.

Taken zwermen niet meer door je hoofd want ze staan in de planning om gedaan te worden. Je kunt focussen op wat je moet doen zonder dat je afgeleid wordt door gedachten over andere taken. Met een voldaan gevoel kan terug kijken op een dag waarin je heel veel zinvolle dingen gedaan hebt. En vooral heel belangrijk, je kunt genieten van je welverdiende rust. Wat zul je lekker slapen na zo’n dag.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier.

Voor contact met Choose 2 Organize kun je hier kijken