Aanbeveling op LinkedIn.

25 augustus 2020 0 Door Choose2Organize

Tijdens mijn vakantie kreeg ik deze ontzettend mooie aanbeveling op LinkedIn. Ik werd er helemaal stil van.

Suzanne heeft mij en mijn chaotische gezin enorm op weg geholpen met haar talent voor organiseren, haar tips en adviezen en haar rust, luistervaardigheid en warmte . Door de sessies met haar heb ik veel meer orde en rust kunnen brengen in ons huis, noodzakelijk voor onze zoon met autisme. Waar ik dacht kastruimte te kort komen blijk ik kastruimte over te hebben. De sessies met haar hebben mij geïnspireerd het hele huis aan te pakken. Stap voor stap, niet teveel tegelijk en de focus op 1 ding/ruimte/kast. Het geeft niet alleen rust in ons huis, maar ook in mijn hoofd en in mijn hele gezin. Dankjewel Suzanne!

Heel graag gedaan Daniëlle!