Nieuwe Referentie

5 juli 2018 0 Door Choose2Organize

Dit juweeltje van een referentie kreeg ik binnen:

Suzanne ken ik al jaren als een gedreven, georganiseerde en vooral attente collega. Toen ik van haar hoorde dat ze haar eigen bedrijfje ging starten, “Choose 2 Organize”, wist ik gelijk dat ik daar als werkende moeder van 2 kinderen veel plezier aan zou kunnen beleven.

Suzanne heeft mij gemotiveerd om samen met haar een deel van mijn logeerkamer (ook wel rommelkamer genoemd) zo te organiseren dat ik door de bomen het bos weer zou zien. Ze deed dat op een zeer goed voorbereide en georganiseerde manier. Hierdoor werd het het voor mij makkelijker om keuzes te maken in wat ik wilde bewaren en wat weg kon. Maar ook wat kon verhuizen naar een meer logische plek. Echt top! Drie vuilniszakken en 4 dozen oud papier verder ben ik een blij mens met meer overzichtelijke kast en kamer.

Ik raad iedereen met een te volle agenda en met een ruimte waar best de bezem eens doorheen mag aan om Suzanne in te schakelen. Suzanne doet meer dan alleen ruimen. Ze ondersteunt bijvoorbeeld ook met het archiveren van administratie als daar behoefte aan is.